Siirry sisältöön

Myytävä tavara
– rautatavaraa Pohjois-Savossa

Kelpokerääjä | Pohjois-Savo | Rautalampi

Myymme uutta ja käytettyä rautatavaraa Pohjois-Savossa, Rautalammessa. Meillä on kattavat valikoimat rauta-, metalli- ja varaosatarviketta kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löydät esimerkiksi uutta kulmarautaa, rhs-lattaa, turkkilevyä sekä putkitarvikkeita ynnä muuta kaikkiin projekteihin. Ota yhteyttä, niin mitoitetaan oikea määrä juuri sinun tarpeisiisi. 

Käytetyn tavaran myynti

Me ostamme, myymme ja välitämme rauta-, metalli-, alumiini- ja terästuotteita vuosien kokemuksella. Meidän valikoimastamme löydät aina tarvittavat varaosat, tarvikkeet ja tavarat sinun tarpeisiisi. Hintamme ovat kilpailukykyiset.
Soita ja kysy lisää!

Myytäviä tuotteita mm.:

- Kulmaraudat
- Turkkilevyt
- Putket
- Filmivanerit
- Rautatavaraa käytettynä

Filmivaneria paloina ja kokonaisina levyinä

Filmivaneria myymme sekä paloina että myös kokonaisina levyinä. Filmivaneri sopii karhean pintansa ansiosta hyvin esimerkiksi lattioille, rakentamisen telineisiin tai esimerkiksi päällystämään ajoneuvojen lattiaa. Filmivaneri kestää loistavasti kulutusta.

Pihakivet ja betonilaatat

Myymme edullisesti pihakiviä ja betonilaattoja Pohjois-Savossa. Tule löytämään omalle pihalle tai puutarhaan sopivat laatat tai kivet. Valikoimamme on laaja. Meiltä löydät esimerkiksi kiviä puutarhapoluiksi, lammen reunustukseksi, kukkapenkin reunaksi, kivipuutarhaan. Betonilaatoista saat ensiluokkaisen pihalaatoituksen, pihatien tai pation.

Vieritä ylös